Nederlands
DeutschFrançais

Menu

Sluit

AchtergrondinformatieInteractieszoeker
PAXLOVID™ (PF-07321332; ritonavir) is nu toegelaten in België en Luxemburg.

 [Er is een voorwaardelijke vergunning voor het in de handel brengen (CMA) verleend in de EU voor PAXLOVIDTM voor de behandeling van coronavirusinfectie 2019 (COVID-19) bij volwassenen die geen aanvullende zuurstof nodig hebben en die een hoog risico lopen op progressie naar ernstige COVID-19].

Samenvatting van de Productkenmerken (SPK) Bijsluiter: Informatie voor de Patiënt Authenticiteit waarborgen Interactieszoeker Een bijwerking melden
Blue Box Informatie

Geneesmiddel op medisch voorschrift
​​​​​​​CNK 4495-032

PAXLOVID Samenvatting van de Productkenmerken (SPK)

Bekijk de volledige Samenvatting van de Productkenmerken, die dosering, klinische gegevens en veiligheidsinformatie bevat.

Klik hier
PAXLOVID Bijsluiter: Informatie voor de Patiënt 

Bekijk de bijsluiter, die belangrijke informatie voor de patiënt bevat over hoe PAXLOVID moet worden ingenomen en wat de patiënt van de behandeling kan verwachten.

Klik hier
Authenticiteit van PAXLOVID waarborgen

Het originele PAXLOVIDTM product vervaardigd door Pfizer, heeft de naam Pfizer op de doos en wordt verpakt in 5 blisters (aluminium doordrukstrips). Controleer de inscripties op de tabletten om er zeker van te zijn dat de tabletten origineel zijn. PF-07321332 filmomhulde tabletten zijn roze, ovaal en hebben de inscriptie “PFE” aan de ene zijde en “3CL” aan de andere zijde. Ritonavir filmomhulde tabletten zijn wit (tot gebroken wit, capsulevormig) en hebben de inscriptie “H” aan de ene zijde en “R9” aan de andere zijde. 

De flappen aan elk uiteinde van de verpakking zijn gelijmd om de fraudebestendigheid van de verpakking te garanderen. 
De buitenverpakking is gecoat met een kleurloze, glanzende film waarop over het gehele oppervlak het patroon van de naam en het logo van Pfizer herhaald wordt. De naam en het logo van Pfizer verschijnen in een contrasterende matte afwerking. 

Als u vermoedt dat de PAXLOVIDTM die u hebt ontvangen mogelijk vervalst is, neem dan contact op met met de lokale vertegenwoordiger op 0800/58 037.

​​​​​​​  

Voor meer informatie:
► 0800/58 037

Volgende paginaInteractieszoeker

Deze website is bestemd voor beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg. Deze informatie is enkel bedoeld voor educationele redenen. 

 Copyright 2021 Pfizer Inc. Alle rechten voorbehouden.
​​​​​​​ 220154 - Maart 2022